Tegneprogrammer til boligindretning

 
06-10-2011
Bolig indretning

Der kan være en rigtig god ide at tegne indretningen får du går igang med at flytte rundt på alle tingene og købe nyt inventar. IKEA og Bolia tilbyder online tegneprogrammer, hvor du kan indrette med firmaernes møbler. Det er der også en del køkkenfirmaer som det gør. Der findes også flere gratis muligheder på nettet, som giver flere muligheder, fordi de ikke ligger sig op af et produkt.

Love My Home
Af danske programmer findes Love My Home. Det er et gratis online tegneprogram som kræver at du er på internettet for at kunne bruge det. Det er meget enkelt at arbejde i både 2d og 3d, og der er et stort udvalg af møbler, gulvtæpper m.v.

Floorplanner
Floorplanner tilbyder også et gratis online tegneprogram. Programmet giver mulighed for indretning i et plan og op til fem gemte projekter. Floorplanner er enkelt og intuitivt opbygget.

SketchUp
SketchUp er Google´s gratis tegneprogram. Det kræver lidt øvelse at bruge SketchUp, til gengæld er der næsten igen grænser for hvad dukanlave med programmmet. Der et stort bibliotek af allerede tegnede elementer, som du kan hente ned fra nettet.





 
 
Find information om: guiden boligen bolig guide
(Hovedkategori: Bolig indretning)