Sådan søger du efter bolig

 
02-01-2013
Boligsøgning

Her er nogle gode råd, hvis du planlægger du at købe hus, lejlighed eller et sommerhus.

Se på mange boliger
Tag ikke den første bolig du synes godt om. Det kan godt være den så når at blive taget af en anden, men gode beslutninger tager tid. Du skal kigge på en del boliger, før du ved hvad der er rigtigt for dig. Første skridt er at læse en masse boligannoncer, så du får et indtryk af, hvad du har råd til, og en ide om, hvor du kunne tænke dig at bo.

Brug internettet
Brug primært nettet til af finde bolig. Det er hurligt, og giver et overblik over alle boliger. Desuden er det nemt at søge boliger i bestemt områder og prislasser.

Alternativ til internet boligsøgning
1) Man kan altid vælge enten at ringe til et par ejendomsmæglere og høre om de har nogle åbne tilbud på de ting man søger.

2) eller tage ned til sin lokale ejendomsmægler forretning hvor de kan hjælpe med at søge bolig og som regel både vejlede og give en hjælpende hånd igennem boligmarkedets virvar.

3) Mange aviser har store boligsektioner med masser at boligannoncer.

Køberkartotek
Når du har fået indsnævret det område, du søger bolig i, så er det en god idé at besøge de lokale mæglere, og præsentere dem for dine ønsker og blive registreret i deres køberkartotek.

Find bolig hurtigt
Er man i en helt anden situation hvor det er påkrævet at man indenfor kort tid finder et sted at bo, f.eks. arbejdsløshed i en lejlighed med for høj husleje eller er man ung og uden bolig kan man gå til sin lokale kommune og forklare ens situation hvorefter de kan hjælpe i gang med diverse støtteboliger og tilbud på det område.

 
 
Find information om: guiden boligen bolig guide
(Hovedkategori: Gode råd)