Gode råd til dit garderobeskab

 
28-10-2012
Skabe

Her er en række gode råd hvis du skal ud og have et garderobeskab.

Tegn en skitse
Tegn en skitse af rummet som garderobeskabet skal stå i, og tegn alle ting en på tegning. Når du har målene på det skab du gerne vil have, så tegn det ind på tegningen. På den måde kan du bedre se om skabets dimensioner passer til rummet.

Overblik
Sørg for at garderobeskabet giver mulighed for at du har overblik over alt dit tøj. Det nytter ikke med at garderobeskab hvor alt tøjet bliver stablet oven på hinanden. Stang og bøjler er en god måde. Det kan man bladre gennem sit tøj, samtidig med at man kan se det hele.

Hylder
Garderobeskabe er tit meget dybe, hvilket gør det svært at udnytte hele skabet, og samtidig have overblik over alt tøjet. Hvis skabet har hylder, så er det vigtig at hylden kan trækkes ud, så man kan se det bagerste tøj, uden at man først skal fjerne det tøj der ligger i fronten.

Hængsler eller skydedøre
Overvej om du vil have et garderobeskab med låger på hængsler eller med skydedøre. Med et garderobeskab med skydedøre, så behøver du ikke så meget plads foran skabet, til gengæld til der være fri plads til den side låger skyder.

 
 
Find information om: boligen guide bolig guiden
(Hovedkategori: Gode råd)