Boligsøgning i København

 
02-01-2013
Boligsøgning

Hvis du søger bolig i København, så har du mange muligheder for at bruge Københavns Kommune, så kontakt dem og hør hvordan de kan hjælpe.

Som ung har du forskellige muligheder for at finde en bolig, alt efter om du er akut søgende, vil bo sammen med andre eller vil leje. Du har også mulighed for at søge tilskud eller hjælp til betaling af husleje i form af boligstøtte og et eventuelt beboerindskudslån.

Du har også mulighed for at blive skrevet op på venteliste på kommunes boligbutik, hvor man på en gang bliver skrevet op på mange lejeboliger i forskellige boligorganisationer. Opfylder du nogle særlige kriterier, har du mulighed for at forbedre din placering på ventelisten.

Ønsker du at skrive dit barn op til en lejebolig i en tidlig alder, så er der også den mulighed.

Københavns Kommune kan i nødstilfælde hjælpe med at anvise en almen bolig, hvis du har et akut og påtrængende boligbehov, og du set ud fra en helhedsvurdering ikke selv er i stand til at løse problemet på en rimelig måde.

Der findes mange boligtyper for studerende i Københavnsområdet, fx ungdomsboliger, kollegieværelser, lejligheder i boligforeninger og privatudlejede værelser. Det handler om at være ude i god tid og være fleksibel i forhold til beliggenhed, pris og størrelse.

 
 
Find information om: boligen guide guiden bolig
(Hovedkategori: Gode råd)