Andelsbolig i København

 
06-01-2013
Andelsbolig

København er det sted hvor der findes flest andelsboliger i Danmark. Især er der mange andelslejligheder. Før år 2000 var andelsboliger i København meget billigere, hvilket også gjorde at de var meget svære at få fat i. Kun hvis man kendte nogle i andelsforeningen, kunne man få lov til at blive skrevet op på venteliste.

Nu er det blevet meget nemmere at få fat i en andelslejlighed i København. Mange lejligheder bliver slået op hos diverse ejendomsmæglere i Københavnsområdet. Man kan stadig blive skrevet op på venteliste i mange andelsboligforeninger, men det giver sjældent mening, fordi andelsboligerne ikke mere bliver solgt til andelskrone prisen. Langt de fleste andelsboliger i bliver i stedet solgt til højest bydende, og hermed er ventelisterne ikke i anvendelse.

Desværre er lejlighederne også blevet meget dyrere, dvs at andelskronen er steget meget. Det betyder at du ikke nødvendigvis skal give den pris som andelskronen siger, du kan sagten give et tilbud der ligger lavere, og få boligen alligevel.


 
 
Find information om: bolig boligen guiden guide
(Hovedkategori: Gode råd)